Skip to main content

Gazella gratulerar Mattias Haraldsson till den nya rollen som CFO till Bangerhead

Gazella gratulerar Mattias Haraldsson till den nya rollen som CFO till Bangerhead

Mattias har en gedigen bakgrund som CFO från flertalet e-handelsbolag och kommer nu senast från en roll som CFO på Interflora. Dessförinnan har Mattias suttit som CFO på flertalet bolag inom konsumentprodukter och e-handel.

”Med Mattias imponerande erfarenhet, analytiska skärpa och strategiska tänkande är vi övertygade om att han kommer bidra till Bangerheads fortsatta tillväxtresa,” säger Marcus Sandh, Senior Consultant på Gazella.

”Jag drogs till Bangerhead främst på grund av den spännande tillväxtresa som bolaget står inför, där jag tror att mina tidigare erfarenheter från e-handel och retail kan bidra.

Skönhetsindustrin och e-handel är två sektorer i snabb tillväxt och Bangerhead har lyckats skapa sig en stark position på marknaden. För mig är det väldigt motiverande att få axla rollen som CFO i ett företag inom denna expansiva bransch. Att leda den finansiella strategin är både utmanande och spännande, särskilt då innovation och teknisk utveckling ständigt förändrar affärsmiljön,” säger Mattias.

Vi önskar Mattias stort lycka till i sin nya roll!