Skip to main content

Redovisningsekonom till Carl Ek Fastigheter

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom till Carl Ek Fastigheter, en framåtsträvande aktör inom bostadsutveckling. Som redovisningsekonom på Carl Ek Fastigheter får du möjligheten att arbeta i ett mindre, prestigelöst team med kunniga kollegor och ges breda utvecklingsmöjligheter. I rollen kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning inom aktiebolag och bostadsrättsföreningar, samt projektredovisning. Rollen är en ny utökning av teamet och du får möjligheten att vara med på bolagets tillväxtresa. Därmed är rollen formbar utifrån din kompetens och din ambition. 

Vad erbjuder Carl Ek Fastigheter dig?

Som redovisningsekonom på Carl Ek Fastigheter blir du en viktig nyckelspelare i en organisation med platt struktur och öppen atmosfär. Du kommer att få möjlighet att arbeta nära kunniga kollegor och bli en del av en kultur som kännetecknas av engagemang. Hos Carl Ek Fastigheter arbetar man fokuserat och målmedvetet, men ser också till att ha roligt under tiden. Kontoret är beläget i fina lokaler på Östermalm i centrala Stockholm. 

Dina utmaningar:

I rollen som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta: 

  • Löpande redovisning av aktiebolag och bostadsrättsföreningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut, samt årsredovisningar
  • Projektredovisning inklusive projektavräkning
  • Momsredovisning
  • Löpande ansvar för leverantörsreskontra
  • Hantering av bankbetalningar och kontoavstämningar
  • Nyemissioner, aktieägartillskott, aktieägarlån, kvittningsemissioner m.m.
  • Indragning av aktier/utdelningar m.m.
  • Budgetarbete
  • Övrigt förekommande ad hoc-uppgifter

Erfarenhet

För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete enligt K2/K3. Det är starkt meriterande om du har vana av att arbeta i en koncernstruktur, samt extra meriterande med erfarenhet av projekt inom bostadsutveckling (Brf-projekt). Det är även fördelaktigt om du har kunskaper inom systemet Fortnox. 

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, nyfiken och har en god förmåga att prioritera ditt arbete i en föränderlig miljö. Vi söker dig som tar egna initiativ, är prestigelös och alltid arbetar för teamets och bolagets bästa. Du är van vid att arbeta mot tighta deadlines och hålla hög kvalitet i ditt arbete. 

Om Carl Ek Fastigheter

Carl Ek Fastigheter är en framåtsträvande aktör inom bostadsutveckling, med fokus på att skapa högkvalitativa hem som kombinerar hållbarhet och genomtänkt design. Vi strävar efter att bygga bostäder där människor trivs, samtidigt som vi bidrar positivt till miljön.

Vi befinner oss i en expansiv fas, vilket ger dig stora möjligheter att ta större ansvar och utvecklas professionellt. Vår affärsmodell har levererat starka resultat, särskilt de senaste åren, med hög tillväxt och framgångsrika projekt. Trots marknadens utmaningar startade vi fyra byggprojekt under 2023, tre byggstarter under 2024 och säkrade 150 mkr i eget kapital för nya investeringar. Vi planerar nu för ännu snabbare tillväxt. Dessutom erbjuder vi våra medarbetare möjlighet att investera i våra projekt. 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande. Passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansökningsknappen! I den här rekryteringen samarbetar Carl Ek Fastigheter med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Louise Westin (louise.westin@gazella.se), som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.