Skip to main content

Junior Controller till Ocean Outdoor

Gazella söker nu en Junior Controller till Ocean Outdoor, ett dynamiskt och snabbväxande bolag i framkant inom digital utomhusreklam. Du kommer att spela en nyckelroll i att stötta verksamheten genom analys, rapportering och datahantering. Därför söker vi dig som är analytisk, har avancerade kunskaper i Excel och en vilja att bidra till effektivisering och utveckling av processer. Tjänsten är placerad på deras kontor i centrala Stockholm. Vi söker dig som vill utvecklas i en snabbfotad organisation med stort fokus på tillväxt, vilket genomsyrar hela bolaget! 

Vad Ocean Outdoor erbjuder dig

Hos Ocean Outdoor får du en unik möjlighet att arbeta i en framåtlutad och dynamisk arbetsmiljö, där du kommer att arbeta i nära samarbete med finansteamet och andra funktioner inom organisationen. Du erbjuds en roll där du får stort ansvar för analys och rapportering samt möjlighet att påverka och forma processer och rutiner. Som Junior Controller kommer du att arbeta med uppföljning och analys på nordisk nivå, där du stöttar samtliga team i Norden för att säkerställa korrekta finansiella rapporter och bidra till verksamhetens utveckling. Dessutom får du möjlighet att växa in i din roll samt lära och ta stöd av seniora kollegor på en arbetsplats med generös personalpolicy, gemensamma aktiviteter och evenemang som bidrar till en härlig företagskultur. 

Arbetsuppgifter:

I rollen som Junior Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

  • Hantering och analys av data med fokus på Excel och Power Query.
  • Arbeta i ERP-system och analysera finansiell data.
  • Utföra ad hoc-analyser för att stödja verksamheten.
  • Uppföljning av affärsresultat och rapportering till Storbritannien.
  • Ansvar för sammanställning och analys av veckovisa ordrar.
  • Bidra till utvecklingen av processer och rutiner.

Vem är du

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och avancerade kunskaper i Excel. Du har ett genuint intresse för siffror och analys och trivs med att hantera komplexa uppgifter. Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Du är snabblärd, prestigelös och analytisk, med en positiv inställning och förmåga att se möjligheter i varje uppgift. Du har ett starkt driv att utvecklas och växa i din roll, och du är dessutom en lagspelare som trivs med att arbeta i team. 

Om Ocean Outdoor

Ocean Outdoor är en ledande aktör inom digital utomhusreklam, med huvudkontor i London och verksamhet i Storbritannien, Norden, Nederländerna och Tyskland. Genom att förvandla ytor till platser, “spaces into places, så tar de varumärken närmre sina eftersökta målgrupper. Ocean Outdoor kombinerar kreativitet, teknologi och insikter för att maximera impact och räckvidd för kunders kampanjer. Det gör de genom noggrant utvalda placeringar av D/OOH-budskap och ytor, som fångar besökarnas uppmärksamhet. De kallar det för The Art of Outdoor®. 

Ansök idag!

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via formuläret nedan! I den här rekryteringen samarbetar Ocean Outdoor med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Zovko (julia.zovko@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.